fbpx

Om oss

Ellingard Naturstein har røtter tilbake til 1905 og har de siste 25 årene vært blant Norges ledende på levering og montering av naturstein. Vi har over 67 dyktige håndverkere som er kjente for sin høye faglige integritet og kvalitet i arbeidet. Ellingard Naturstein er en del av Ellingard Gruppen og omsetter for 50-150 millioner kroner pr år.

Som en av få aktører som tilbyr alle former for naturstein, legger vi stor vekt på å finne gode løsninger for våre kunder uansett mengde og type oppdrag.

Ellingard Naturstein viderefører et unikt håndverk gjennom kontinuerlig utvikling, utdanning og opplæring som sikrer kompetansen i bedriften. Ved å bruke naturstein som materiale, sikrer man et produkt som vil skape kvalitet, glede og soliditet i generasjoner uansett i hvilken sammenheng man bruker det.

Er det ønskelig å kombinere naturstein med andre steinbaserte materialer finner vi også gode løsninger på dette gjennom vårt tette bånd til de andre selskapene i Ellingard Gruppen. Sammen med oss får du dermed store designmuligheter og optimale forutsetninger til å utvikle akkurat din unike løsning. Velkommen inn i vår inspirerende utstilling i Østre Aker Vei 103.

Miljøpolicy
Ellingard Naturstein vil aktivt arbeide for å møte kundenes krav til kvalitet og funksjonalitet. Selskapet skal fremme bærekraftig utvikling slik at nåværende og fremtidige generasjoner sikres et sunt og godt miljø.

Godkjent lærebedrift
I Ellingard Naturstein har vi lang tradisjon for å utdanne steinmontører, baser, prosjektleder og anleggsleder ved å tilby muligheten til ta fagbrev i steinfaget, og senere ta mesterbrev. Ellingard Naturstein er godkjent opplæringsbedrift. Vi har i all hovedsak kun egne ansatte på alle våre prosjekter og vi er overbevist om at ved å tilby våre ansatte muligheten til å ta både fagbrev og mesterbrev så sikrer vi ikke bare den ansattes fremtid, men ivaretar også at kunnskapen blir i bedriften. Vi er overbevist om at ved å bevare og knytte kunnskapen til bedriften på denne måten vil det utelukkende komme både bedrift, ansatt og kunde til gode.

Vi er den eneste bedriften i Norge som satser tungt på opplæring og utdanning innen montering i steinfaget.

Opps, fant ikke skjemaet.