fbpx

Herrljunga Style

Herrljunga Style er en moderne kolleksjon med resepter fra begynnelsen av 1900 tallet og fremover. De unike reseptene er utformede etter tradisjonelle nordiske terrazzokulører og utviklet til deg som ønsker et gulv med en naturnær framtoning.

Flisene er produsert i en moderne tilvirknings prosess av italiensk marmor med styrenplast som bindemiddel og er svært motstandsdyktig mot smuss. Bindemiddelet gjør at flisene kan produseres tynnere og får dermed en lavere vekt som forenkler installasjonen. Standard slipningsgrad for produkter i denne kolleksjonen er en polert overflate. Har du gulvflater med stor slitasje er det også mulig å velge en matt slipt finnish.

Formatet kan velges fritt og finnes i tykkelser fra 12 mm. De vanligste formatene er 300×300 mm, 300×500 mm, 400×400 mm, 600×600 mm og 300×600 mm.

Terrazzosokler er tilgjengelig i samtlige fargevariasjoner. Her ser du et utvalg av grunnfarger til ditt unike gulv. Du kan selvfølgelig også få et gulv helt tilpasset dine ønsker. Klikk her om du ønsker å få tilsendt prøver.

Opps, fant ikke skjemaet.